Minnesvärd konferens

Minnesvärd konferens

Hur skapar man minnen tillsammans? Ett sätt är förstås att dela upplevelser tillsammans. Oavsett om man planerar något särskilt för sitt arbetslag, eller för de närmaste vännerna – kanske en möhippa eller födelsedagsfirande? – är ett bra tips att boka in sig på en konferensanläggning i närheten.
Körunda Konferens och hotell ligger endast en halvtimmes bilfärd från Stockholm, så läget kräver inga större förberedelser för själva resan. Väl på plats finns stora möjligheter till olika typer av både fokus och avkoppling tillsammans. För de som är ute efter att boka en konferens finns det gott om valmöjligheter.

Helhetsvistelse

Körundas utgångspunkt är att alltid skräddarsy ett konferenspaket, oavsett hur många deltagare det rör sig om – upp till 110 personer. Stora konferenspaketet sträcker sig över två dagar, och i det ingår både frukost, lunchbuffe, eftermiddagskaffe och naturligtvis en trerätters middag. På konferens är ju ofta själva huvudsyftet att ägna sig åt sådant man inte vanligtvis har möjlighet till, eller tid att arbeta på djupet med. Utöver själva upplevelsen i sig – att vistas i de natursköna omgivningarna som Körunda ligger i, och ta del av den komfort verksamheten erbjuder – är ju ofta syftet med en konferens att faktiskt lägga extra mycket energi på ett särskilt projekt, eller en vidareutbildning av något slag. Därför är det inte bara självklart utan också mycket välbehövligt med regelbundet energiintag, vilket man som gäst gärna tar del av.

Utöver måltiderna ingår även tillgång till pool och bastu, samt lounge och relaxavdelning. Här finns även ett litet gym med tillgång till enklare maskiner och redskap, för den som vill lägga in ett pass av upptempo i sitt schema, eller kanske kickstarta sin dag. Det bästa sättet att få ny kunskap och information att sjunka in, är ju som bekant att alternera mellan fokusering och avkoppling. Bägge dessa sinnesstämningar är utan tvekan något man lätt finner och kan gå upp i på Körunda.

Härliga upplevelser

Efter en lång dag med intensiva och nya upplevelser och intryck, ingår självklart logi i antingen enkel- eller dubbelrum. På Körunda finns det hela 51 st rum, alla inredda i trivsam skandinavisk design och kulörer. Varje rum är noga och genomtänkt färgsatt i antingen röd, turkos eller gröna nyanser. De turkosa och gröna rummen representerar havet som ligger alldeles runt knuten, och den röda färgen står för kreativitet, och minner även om Moa Martinsson som var känd från trakten. Rummen är utrustade med platt-tv, fri Wifi, och telefon för att kunna beställa väckning om så önskas. Badrummen har alla både dusch och wc, samt är ljust och fräscht inredda.