Konferens i Sigtuna

Konferens i Sigtuna

Likt Vadstena ligger Sigtuna vackert vid vattnet och småstadsidyllen verkar lugnande på både själ och kropp. Sigtunas läge är mycket bra då det ligger så nära Stockholm, men så fort man kommer dit inser man direkt att man hamnat i en annan stad. Det känns nästan som att ha hamnat i en annan tid. Det är samma känsla som man kan få när man är i Vadstena, där historien gör sig påmind för varje steg man tar. Sigtuna har en gång i tiden varit hemvist för Olof Skötkonung och staden har funnits sedan 980- talet, så här finns mycket spänning att andas in.

 
Man kan nå Sigtuna med båt om man vill vilket såklart känns lite extra passande då det är en så gammal stad. Det tar cirka 2 timmar med båt från Stockholm till Sigtuna och detta färdsätt är verkligen rekommenderat när det gäller just Sigtuna. Tycker man att det är trevligare att ta sig hit på annat sätt så ligger Sigtuna 15 minuters bilfärd från Arlanda, så oavsett varifrån deltagarna för konferensen kommer så finns det alltså goda möjligheter att komma till Sigtuna på ett enkelt och smidigt sätt.

Vackert läge

Är man ute efter ett läge som toppar det mesta så har man kommit helt rätt. Sigtuna erbjuder ett läge utöver det vanliga med närhet till både vatten och en liten stad som känns som ett dockhus, Här kan man verkligen se till att få en avslappnad och gemytlig konferens med nöjda och avslappnade deltagare.

Anläggningar

Sigtuna kan det här med att erbjuda konferenser i toppklass vid det här laget, så du kan lugnt luta dig tillbaka och välja det alternativ som passar er bäst. Sigtunastiftelsen Hotell & Konferens är ett exempel på en trevlig plats för konferens om man vill känna historiens vingslag. Utöver denna anläggning finns det flera andra där exempelvis 1909 Sigtuna Stadshotell och Steningevik ligger högt upp på listorna över anläggningar som är populära i området.

 
För en helt unik upplevelse är Villa Aske platsen att boka in sig vid! Här flätas Italien och Sverige samman i en arkitektur och miljö som imponerar. Maten är i fokus och flera aktiviteter med koppling till kontinenten finns.